Farmilla pääset ratsastamaan maastossa yksilöllisissä pienissä ryhmissä oman taitotason ja toiveiden mukaisesti. Meille voivat tulla ratsastamaan lapset ja aikuiset myös ilman aiempaa kokemusta. Voit tulla yksin tai ystävien kanssa. Järjestämme sovitut ratsastukset vaikka olisi vain yksi osallistuja.  

Meillä on eri rotuisia ja kokoisia hevosia ja poneja. Ratsastamme kauniissa maisemissa lähimaastoissa ja Farmin kentällä ja piha-alueilla.  

Järjestämme vuoden ympäri

·         talutusratsastusta piha-alueella ja maastossa

·         maastoratsastus safareita 

.         "Farmin Talliseikkailu" 3-5 tunnin ohjelma heppahöperöille 

·         räätälöityjä ratsastusohjelmia ryhmille

Tutustu alla oleviin tuotteisiimme, ota yhteyttä ja varaa oma ohjelmasi numerosta 045-131 2770  tai farmimyynti(ät)puustila.om

FARMIN TALLIN RATSASTUSOHJELMAT

Ratsastusohjelmistamme löytyy jokaiselle taitotasolle aloittelijoista edistyneisiin oma ohjelma. Talliltamme saat lainaan tarvittavat varusteet, joten säänmukainen ulkoiluvaatetus riittää. Kysy rohkeasti aikoja samallekin päivälle. Soita ja varaa 045-131 2770 

 

****** TALUTUSRATSASTUS

Farmin piha-alueella ja lähiympäristössä voit kokeilla ratsastusta oppaan taluttaessa. Sopii hyvin lapsille ja aikuisille.

Hinta:
10 ,-/10 min   TAI   20 ,-/20 min piha-alueella

****** HEVOSSAFARIT

Hevossafarilla pääset ratsasin luontoon. Eri taitotasoille omat ryhmät. Ohjelma-aika sisältää selkään nousun ja laskun.
Safareille osallistuneille 5 euroan alennus eläinpihan pääsylipuista

  Mini Safari n. 30 min

Opas kävelee ratsukon vierellä ja taluttaa tarvittaessa ratsastajaa. Sopii aikuisille ja lapsille.

Hinta: 25 euroa/hlö

 

  Eka Safari n. 45 min

Ensin harjoittelemme ratsastuksen perusasioita kentällä ja sen jälkeen menemme maastoon. Opas kävelee ratsukon vierellä ja taluttaa tarvittaessa ratsastajaa. Sopii aikuisille ja lapsille.

Hinta: 35 euroa/hlö

 

 Helppo Safari 1 tunti

Tunnin maastoratsastusohjelma, joka sopii myös aloittelijoille. Etenemme maastossa rauhallista käyntiä. Aikuinen voi osallistua tähän ohjelmaan ilman aiempaa ratsastuskokemusta. Lapset alle 12 v. oman vanhemman kanssa tai riittävät ratsastustaidot. Vanhempi voi tulla mukaan myös kävellen. Opas ratsastaa.

Hinta: 35 euroa/hlö

 

 Kokeneiden Safari 1 tunti

Tunnin maastoratsastusohjelma kokeneille ratsastajille. Edellytetään että olet käynyt ratsastustunneilla ja että hallitset hevosen myös maastossa kaikissa askellajeissa.  Etenemme maastossa käyntiä ja joissakin kohdissa ravia/tölttiä.

Hinta: 35 euroa/hlö

 

 Safariohjelma 1,5 tuntia (safari + kenttä)

Edistyneempien ratsastajien kanssa menemme ensin maastoon n. yhden tunnin rauhalliselle safarille ja sen jälkeen Farmin pihapoluilla oppaan johdolla pääsemme oman taitotason mukaan vähän vauhdikkaampaankin menoon; harjoitellaan töltin nostoa, ravia ja laukkaakin. Jos maasto sen sallii voimme ratsastaa maastossa koko ohjelma-ajan. Kesällä lämpimällä säällä voimme myös käydä uittamassa hevosia.

Hinta: 45,-/hlö

 

UUTTA!   Talvinen IltaSafariohjelma 1,5 tuntia (safari + kenttä)

Edistyneempien ratsastajien kanssa menemme illan pimetessä tunnelmallisesti otsalampun valoissa maastoon n. yhden tunnin safarille ja sen jälkeen Farmin pihapoluilla pääsemme vauhdikkaampaankin menoon; harjoitellaan töltin nostoa, ravia ja laukkaakin. Jos maasto sen sallii voimme ratsastaa maastossa koko ohjelma-ajan. Edellytetään että hallitset hevosen kaikissa askellajeissa myös pimeässä maastossa.

Hinta: 50,-/hlö


UUTTA!   Farmin Talliseikkailu,  3-5 tunnin ohjelma

Farmin talliseikkailu on heppahöperöiden ikioma ohjelma, jossa ratsastamme, puuhaamme hevosten kanssa ja tutustumme myös eläinpihan ihastuttaviin asukkaisiin niitä ruokkien ja rapsutellen. Tallilla harjaamme ja satuloimme hevoset yhdessä ohjaajan kanssa. Harjoittelemme ensin kentällä noin puoli tuntia ratsastuksen perusasioita ja sen jälkeen menemme maastoon ryhmän taitotason mukaiselle rauhalliselle ratsastukselle. 

Jos taidot riittävät voimme lopuksi kokeilla pihapoluilla ravia/tölttiä. Ohjelma soveltuu aikuisille ja lapsille (suositus 10 v) myös ihan ensikertalaisille. Ryhmään otetaan taitotasoista riippuen 1-6 osallistujaa. Lapset voivat osallistua ilman omaa vanhempaa. Kysy ohjelmapäivät/-ajat.

Hinta 65 euroa/hlö

 

Ratsastuksia ja opastettuja ohjelmia voit varata ennakkoon sähköpostilla farmimyynti(ät)puustila.com tai numerosta 045-131 2770. Peruutukset tulee tehdä soittamalla (ei tekstiviestillä) viimeistään 48 tuntia (kaksi vuorokautta) ennen varatun ohjelman alkua. Peruuttamatta jätetyt varaukset  laskutetaan asiakkaalta täysimääräisenä + toimisomaksu 20 euroa/varaus. Saavuthan paikalle viimeistään 20 min. ennen ohjelman alkua. Tallilta saat lainaan tarvittavat varusteet. Pukeudu LÄMPIMÄSTI ja tukeviin ulkoilujalkineisiin. 

Kysy rohkeasti aikoja myös samalle päivälle 045-131 2770 (tai 045-1110060). Puhelin päivystää Ma-La  9-16 ja Su 10-12, myös muuna aikana voit soittaa, vastaamme jos olemme paikalla.

 

FARMIN TALLIN RATSASTUSOHJELMAT