FARMIN TALLIN RATSASTUSOHJELMAT

Farmilla pääset ratsastamaan maastossa yksilöllisissä pienissä ryhmissä oman taitotason ja toiveiden mukaisesti. Meille voivat tulla ratsastamaan lapset ja aikuiset myös ilman aiempaa kokemusta. Voit tulla yksin tai ystävien kanssa. Järjestämme sovitut ratsastukset vaikka olisi vain yksi osallistuja.  

Meillä on eri rotuisia ja kokoisia hevosia ja poneja. Ratsastamme kauniissa maisemissa lähimaastoissa ja Farmin kentällä ja piha-alueilla. Talliltamme saat lainaan tarvittavat varusteet, joten säänmukainen ulkoiluvaatetus riittää.   

Järjestämme vuoden ympäri

·         talutusratsastusta piha-alueella ja maastossa

·         ratsastussafareita maastossa 

.         "Farmin Talliseikkailu" 3 tunnin ohjelma heppahöperöille

·         räätälöityjä ratsastusohjelmia ryhmille

Tutustu alla oleviin tuotteisiimme, ota yhteyttä ja varaa oma ohjelmasi numerosta 045-131 2770  tai info@tahkofarmi.fi. Kysy rohkeasti aikoja samallekin päivälle. Maksuvälineenä käy maksukortti tai käteinen.


TALUTUSRATSASTUKSET

Farmin piha-alueella ja lähiympäristössä voit kokeilla ratsastusta oppaan taluttaessa. Sopii hyvin lapsille ja aikuisille.

Hinta:
10 euroa/10 min   TAI   20 euroa/20 min piha-alueella


RATSASTUSSAFARIT

Pidemmällä safarilla pääset ratsain luontoon. Eri taitotasoille omat ryhmät. Ohjelma-aika sisältää selkään nousun ja laskun.
Safareille osallistuneille 5 euron alennus eläinpihan pääsylipuista.


Minisafari n. 30 min

Opas kävelee ratsukon vierellä ja taluttaa tarvittaessa ratsastajaa. Sopii aikuisille ja lapsille.

Hinta: 27 euroa/hlö


Ekasafari n. 45 min

Ensin harjoittelemme ratsastuksen perusasioita kentällä ja sen jälkeen menemme maastoon. Opas kävelee ratsukon vierellä ja taluttaa tarvittaessa ratsastajaa. Sopii aikuisille ja lapsille.

Hinta: 37 euroa/hlö


Helppo safari 1 tunti

Tunnin maastoratsastusohjelma, joka sopii myös aloittelijoille. Etenemme maastossa rauhallista käyntiä. Aikuinen voi osallistua tähän ohjelmaan ilman aiempaa ratsastuskokemusta. Lapset alle 12 v. oman vanhemman kanssa tai riittävät ratsastustaidot. Vanhempi voi tulla mukaan myös kävellen.

Opas voi tarvittaessa johtaa ryhmää kävellen.

Hinta: 37 euroa/hlö


Kokeneiden safari 1 tunti

Tunnin maastoratsastusohjelma kokeneemmille ratsastajille. Edellytetään, että olet käynyt ratsastustunneilla ja että hallitset hevosen myös maastossa kaikissa askellajeissa.  Etenemme maastossa käyntiä ja joissakin kohdissa ravia/tölttiä.

Hinta: 37 euroa/hlö


Safariohjelma 1,5 tuntia (safari + kenttä)

1,5 h Safariohjelma kokeneemmille ratsastajille.  Menemme ensin maastoon rauhalliselle safarille (käyntiä ja ravia). Loppuaika ratsastetaan Farmin kentällä, jossa opas ohjeistaa ratsastajia erilaisissa ratsastustehtävissä. Tehtävät ovat jokaisen ratsastajan taitotason mukaisia. Kentällä ratsastajien on mahdollista oman taitotason mukaisesti myös laukata.

Kesällä lämpimällä säällä voimme myös käydä uittamassa hevosia.

Edellytetään, että olet käynyt ratsastustunneilla ja että hallitset hevosen myös maastossa kaikissa askellajeissa.  

Hinta: 47,-/hlö


Farmin Talliseikkailu,  3 tuntia


Farmin talliseikkailu on heppahöperöiden ikioma ohjelma, jossa ratsastamme, puuhaamme hevosten kanssa ja tutustumme myös eläinpihan ihastuttaviin asukkaisiin niitä ruokkien ja rapsutellen. Tallilla harjaamme ja satuloimme hevoset yhdessä ohjaajan kanssa. Harjoittelemme ensin kentällä noin puoli tuntia ratsastuksen perusasioita ja sen jälkeen menemme maastoon ryhmän taitotason mukaiselle rauhalliselle ratsastukselle. 

Jos taidot riittävät voimme lopuksi kokeilla Farmin kentällä ravia/tölttiä. Ohjelma soveltuu aikuisille ja lapsille (suositus 10 v) myös ihan ensikertalaisille. Ryhmään otetaan taitotasoista riippuen 1-6 osallistujaa. Lapset voivat osallistua ilman omaa vanhempaa. Kysy ohjelmapäivät/-ajat.

Hinta: 65,-/hlö (HUOM! Ryhmäetu, jos useampi henkilö samasta ryhmästä niin seuraavat 45,-/hlö).


 

Ratsastuksia ja opastettuja ohjelmia voit varata ennakkoon sähköpostilla info@tahkofarmi.fi tai numerosta 045-131 2770.

Peruutukset tulee tehdä soittamalla (ei tekstiviestillä) viimeistään 48 tuntia (kaksi vuorokautta) ennen varatun ohjelman alkua.
Peruuttamatta jätetyt, tai pikaperuutukset (alle 48h) laskutetaan asiakkaalta täysimääräisenä + toimistomaksu 20e/varaus.
Saavuthan paikalle viimeistään 15 min. ennen ohjelman alkua. Tallilta saat lainaan tarvittavat varusteet. Pukeudu LÄMPIMÄSTI ja tukeviin ulkoilujalkineisiin.

Kysy rohkeasti aikoja myös samalle päivälle 045-131 2770. Puhelin päivystää Ma-Su 10-18.
Muuna aikana voit lähestyä meitä tekstiviestillä tai WhatsApp -sovelluksella.

FARMIN TALLIN RATSASTUSOHJELMAT