Vuokraus

Puustila Caravan matkaparkki kesäaikana valosähköllä  Tahkon ydinalueella


Puustila Caravan paikka nro 1         

          Sijaitsee osoitteessa Koivulantie 2,  73310 TAHKOVUORI


KESÄKAUSI 01.05.- 30.09.2019

arki su-pe                           25,-/vrk, lisävuorokaudet 20,-/vrk

vkl pe-su                             35,-/vrk tai 50,-/2 vrk

Juhannus, MTB, ja Finn 5 viikko  

minimivaraus 3 x 50 euroa = 150 euroa


Puustila Golf & Ski lomakylässä Tahkon ydinalueella järjestetään vuosina 2018-19 kokeilu, jossa lomakylän huviloiden piha-alueilla tarjoamme lyhyeen vuokraukseen karavaanipaikkoja valosähköllä (ei wc:tä eikä suihkua). 

Kaikki Tahkon matkailukeskuksen palvelut kuten kaupat, ravintolat, Tahko Spa kylpylä, keilahalli, tenniskenttä, lähiliikuntapuisto, golfkenttä (edulliset green feet asiakkaillemme alk. 35-40 euroa/kierros) ja frisbeegolfrata ovat kävelymatkan päässä (alle 1 km). 

Alueella toimii vuoden ympäri myös Aktiviteettikeskus Tahko Farmi, jossa on kotieläinpiha, ratsastusta , minimönkijäajelua ja muita aktiviteetteja.

KESÄLLÄ   

Puustila Caravanin asiakkailla on käytössä Puustilan yksityinen hiekkaranta ja laituri sekä nuotiopaikka Puustilan yksityisrannassa osoitteessa Villenkuja 7. Nuotiopuita saa ostaa Tahko Farmilta hintaan 5,-/sylillinen.

Farmin vuokraamosta voivat Puustila Cravanin kesäasiakkaat vuokrata puoleen hintaan tavallisia polkupyöriä (vaihteilla tai ilman) lapsille ja aikuisille, soutuveneitä, pelastusliivit, onkia, fisbeegolfkiekkoja, keppareita jne. Tutustu tarjontaan www.tahkofarmi.fi 

Kemssan tyhjennys Tahko Farmin alueella Farmin eläinpihan aukioloaikoina, 5,-/kerta ks. www.tahkofarmi.fi 

Sesongin ulkopuolisina aikoina vuokraamme vapaana olevissa huviloissamme saunoja hintaan 25,-/1,5 tuntia/2 hlöä, lisähenkilöt 7,-/hlö. 

Caravaanareillemme vuokraamme Tahko Farmilta soutuveneet, frisbeegolf kiekot, polkupyörät ja kepparit puoleen hintaan.

Nuotiopaikka rannassa, polttopuita Farmilta 5,-/sylillinen

VARAUSOHJEET

Paikat varataan soittamalla numeroon 045-1110060 tai tiedustelemalla sähköpostilla 

farmimyynti (ät) puustila.com

Kaikki majoittujat (myös lapset) ilmoitetaan varausta tehtäessä.


PERUSHINTA

Sisältää caravan paikan valosähköllä matkailuautolle tai -vaunulle ja KAHDELLE henkilölle. Lisähenkilöt 5,-/hlö/vrk. Alle 2v lapset ilmaiseksi. Kaikki majoittujat ilmoitetaan varausta tehtäessä. 


MAKSAMINEN 

Paikkavaraukset maksetaan sähköpostin liitteenä lähetettävällä laskulla heti kun varaus on tehty. Kun maksu on maksettu  tulee asiakkaan lähettää kopio suorituksesta.  Maksamattomat varaukset perutaan automaattisesti 24 tunnin kuluttua sähköpostin lähettämisestä ilman eri ilmoituksta. 


PERUUTUSEHDOT 

Varauksilla ei ole peruutusoikeutta. 


ERITYISEHDOT 

Häiriöiden välttämiseksi vuokraamme caravan paikkoja vain yli 25 -vuotiaille aikuisille ja perheille. Päivystämme alueella 24/7 ja voit tarvittaessa kysyä neuvoa numerosta 045-1110060. 

Tervetuloa kehittämään Puustila Caravan aluetta! Toivomme, että lähetät palautetta ja kehitysideoita sähköpostiimme farmimyynti(at)puustila.com