prev next

FARMIN ELÄINPIHA


Farmilla kohtaat ihanat ja kiltit eläimemme ihan läheltä. Omatoimisella ja Opastetulla Farmikierroksella pääset paijaamaan, rapsuttelemaan ja ruokkimaan eläimiämme sekä seuraamaan eri lajien tyypillistä käytöstä - ujoja laamoja ja alpakoita, huomionkipeitä leikkisiä vuohia, laiskoja lampaita, ruokaa rakastavia possuja, touhukkaita ankkoja, pöyhkeitä kukkoja, munivia kanoja ja sosiaalisia pupuja.

Eläinten kanssa syntyy aivan uudenlaisia kohtaamisia ja elämyksiä, joissa riittää muistelemista pitkään loman jälkeenkin.


OMATOIMINEN FARMIKIERROS 

Omatoimiselle Farmikierrokselle voit tulla ILMAN AJANVARAUSTA Farmin aukioloaikoina ja muuna aikana sopimuksen mukaan, ks. aukioloajat. 

Pääset tutustumaan ihaniin eläimiimme niitä ruokkien ja rapsutellen. Saat vastaanotostamme ohjeet, sekä makupalat eläimille. Lapset alle 12 v. vain aikuisen seurassa.


FARMIRANNEKE

Käy Farmirannekkeella ”Omatoimisella Farmikierroksella” niin usein kuin haluat lomasi aikana.


OPASTETTU FARMIKIERROS n. 45 min.

Voit varata ajan ryhmällesi myös Opastetulle Farmikierrokselle!

Pääset eläintenhoitajan kanssa tutustumaan ihaniin Farmin eläimiin. Ruokimme ja hoidamme yhdessä eläimet ja kuulet myös tarinoita näistä ihanista Farmin asukkaista. Saavuthan paikalle viimeistään 10 min ennen ohjelman alkua. Lapset alle 12 v. vain aikuisen seurassa.


FARMISEIKKAILU
2 Tunnin ohjelma, jossa pääset tutustumaan Farmin eläimiin ja ruokkimaan niitä yhdessä Farmin eläintenhoitajan kanssa. Lisäksi pääset kokeilemaan minimönkkärillä ajoa (suositusikä 4 - 12v) ja/tai talutusratsastusta! Farmiseikkailuun voimme sisällyttää myös aasin hoitamista (harjaamista, taluttelua, rapsuttelua) tai pihapelejä/leikkejä osallistujien toiveiden mukaan.

Ohjelma soveltuu aikuisille ja lapsille. Lapset voivat osallistua myös ilman vanhempia. Ryhmään otetaan taitotasoista riippuen 1-6 osallistujaa. Kysy ohjelmapäivät/-ajat.


Eläinten kanssa toimimiseen liittyy aina riskejä!


Eläin voi purra, potkaista tai talloa ihmisen alleen esimerkiksi säikähtäessään. Luethan ja kuuntelethan huolellisesti Farmilla henkilökunnalta tulevat ohjeistukset. Lasten (alle 12v) kanssa tulee eläinpihalla olla aina aikuinen!

Vaikka Farmillamme on pyritty siihen, että eläimiin tutustuminen olisi mahdollisimman turvallista, niin joskus voi kuitenkin sattua vahinko.
Farmillamme on voimassa oman toiminnan vastuuvakuutus, mutta se ei kata asiakkaan omaa huolimatonta toimintaa.

Huolehdithan siitä, että sinulla on oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus voimassa!