FARMIN ELÄINPIHA


Farmilla kohtaat ihanat ja kiltit eläimemme ihan läheltä. Kesäaikaan eläimet asustelevat ulkotarhoissa. Sisätiloissa on kesäisin ihastuttava Pupula jossa pääset ruokkimaan ja silittelemään pupuja.  Syksyn tullen siirrymme viihtyisään eläinten olohuoneeseen, jossa on lämmintä ja mukavaa vaikka ulkona sataisi ja pakkanen paukkuisi.

Omatoimisella ja Opastetulla Farmikierroksella pääset paijaamaan, rapsuttelemaan ja ruokkimaan eläimiämme sekä seuraamaan eri lajien tyypillistä käytöstä - ujoja alpakoita, huomionkipeitä leikkisiä vuohia, laiskoja lampaita, ruokaa rakastavia possuja, touhukkaita ankkoja, pöyhkeitä kukkoja, munivia kanoja, ihastuttavia miniponeja ja sosiaalisia pupuja.

Eläinten kanssa syntyy aivan uudenlaisia kohtaamisia ja elämyksiä, joissa riittää muistelemista pitkään loman jälkeenkin.


OMATOIMINEN FARMIKIERROS 

Omatoimiselle Farmikierrokselle voit tulla ILMAN AJANVARAUSTA Farmin aukioloaikoina ja muuna aikana sopimuksen mukaan, ks. aukioloajat. 

Pääset tutustumaan ihaniin eläimiimme niitä ruokkien ja rapsutellen. Saat vastaanotostamme ohjeet, sekä makupalat eläimille. Lapset alle 15 v. vain aikuisen seurassa.

Kertalippu:

Hinta: 9 euroa/hlö, alle 2v ja joka kuudes ilmaiseksi

   

Farmiranneke:

Käy Farmirannekkeella ”Omatoimisella Farmikierroksella” niin usein kuin haluat lomasi aikana.

Farmirannekkeen hinta:

1-3 pv 15,-/hlö

4-7 pv 20 ,-/hlö

 Joka kuudes ryhmästänne ja lapset alle 2v ilmaiseksi.  


OPASTETTU FARMIKIERROS n. 45 min.

Voit varata ajan ryhmällesi myös Opastetulle Farmikierrokselle!

Pääset eläintenhoitajan kanssa tutustumaan ihaniin Farmin eläimiin. Ruokimme ja hoidamme yhdessä eläimet ja kuulet myös tarinoita näistä ihanista Farmin asukkaista. Saavuthan paikalle viimeistään 10 min ennen ohjelman alkua.

Lapset alle 15 v. vain aikuisen seurassa.

Hinta: 15 euroa/hlö, alle 2v ilmaiseksi.


Ratsastussafarille osallistuneille 

Omatoimisesta Farmikierroksesta, Opastetusta Farmikierroksesta tai Farmirannekkeesta 5 euron alennus.