FARMIN RYHMÄOHJELMAT


Etsitkö ohjelmaa pienelle tai suurelle ryhmällesi? Farmilla on mahtavat puitteet järjestää mieleenpainuva, rento ja maalaishenkinen ohjelmatuokio.

Meillä on räätälöityjä ryhmäohjelmia aina päiväkotiryhmistä polttariryhmiin!
Järjestämme lisäksi ohjelmia toiveiden mukaan esim. synttäreille tai muihin yksityistilaisuuksiin.


Ryhmäohjelmat sisältävät erilaisia aktiviteetteja sekä eläimiin tutustumista niitä ruokkien ja rapsutellen.

Aktiviteetteja ovat esimerkiksi:
  • Minimönkijäajo (vain lapset 4-12v)
  • Aasien hoitaminen
  • Eläinpihan eläimiin tutustuminen
  • Farmin päivittäiset askareetFARMIN KESTOSUOSIKIT:

MYSTEERIHUONE (katso lisää Pakohuone -välilehdeltä)


Mysteerihuone "Kadonneen Siljan Arvoitus" - ryhmäohjelma on ongelmanratkaisupeli, jossa selvitetään kadonneen hevosenhoitajatyttö Siljan arvoitus. Sinä ja ryhmäsi muodostatte tiimin, jonka tehtävä on selvittää mitä Siljalle on tapahtunut! Etsitte yhdessä muiden pelaajien kanssa hevostenhoitajien huoneesta vihjeitä, avaatte lukkoja ja selvitätte erilaisia pulmatehtäviä! Etenette pelissä kunnes arvoitus selviää, vai selviääkö?

Ryhmäohjelman kestoaika on noin 1 tunti. Ryhmäohjelman suositeltu ryhmäkoko on 2 - 4 henkilöä. Ohjelmaan voi osallistua myös yksin, tai suuremmallakin porukalla!FARMIN VAHVIN -ohjelma


FARMIN VAHVIN -ohjelmassa kisataan yksilöinä tai pienissä ryhmissä. Kisaajat ottavat mittaa toisistaan yllätyksellisillä ja hauskoilla maatilateemaisilla tehtävärasteilla. Rastit ovat aidossa farmiympäristössä, sekä sisällä että ulkona. Kisailua tuomaroi ei-niin-ryppyotsainen tuomaristo. Ohjelmassa ei välttämättä vaadita erityistaitoja eikä hyvää fyysistä kuntoa. Ohjelma räätälöidään jokaiselle ryhmälle sopivaksi. Sopii myös isoille porukoille.

Ohjelman kesto 1-2 tuntia ryhmän koon ja toiveiden mukaan.