FARMIN OHJATUT RYHMÄOHJELMAT

Etsitkö ohjelmaa pienelle tai suurelle ryhmällesi? Farmilla on mukavat puitteet järjestää mieleenpainuva rento ja maalaishenkinen ohjelmatuokio.

  • Tyhy päivä
  • Polttarit
  • Syntymäpäivät
  • Läksiäiset
  • Valmistujaiset
  • Talvipäivät
  • Possujuhlat
  • Sukukokoukset
Ota yhteyttä puhelimitse Ma-Su klo.9-18 numeroon 045 131 2770 tai sähköpostilla info@tahkofarmi.fi. Vastaamme mahdollisuuksien mukaan myös tekstiviesteihin ja WhatsApp-viesteihin.

YLLÄTÄ YSTÄVÄSI -ohjelma

Sankarin juhlapäivä on ainutlaatuinen ja edellyttää ikimuistoisia tapahtumia ja kokemuksia.  Ohjelmassa vietämme toiminnallisen tuokion Tahko Farmilla eläinten ja monenlaisen farmipuuhan parissa. Mukana olevat osallistuvat sankarin hauskuttamiseen tässä varsin erikoisessa ympäristössä...

Ohjelma sopii hyvin polttareihin, syntymäpäiviin ja muihin aikuisten juhliin.

Ohjattu ohjelma kestää noin 45 minuuttia.

Hinta 75 euroa / 6 hlöä ja lisähenkilöt 10 euroa/ hlö


FARMIN VAHVIN -ohjelma

Riittävätkö rahkeet, kestääkö kantti?

FARMIN VAHVIN -ohjelmassa mitataan yksilön/ryhmän vahvuutta mm. tiedossa, voimassa, tekniikassa, nopeudessa ja tarkkuudessa. Porukkanne jäsenet ottavat mittaa toisistaan yllätyksellisillä ja hauskoilla rasteilla aidossa farmiympäristössä eikä niin ryppyotsaisen tuomariston arvioivan silmän alla.

Ohjelma räätälöidään ryhmälle sopivaksi. Sopii myös isoille porukoille. 

Ohjelman kesto 1-2 tuntia ryhmän koon ja toiveiden mukaan.

Hinta 150 euroa/ryhmä 2-6 hlöä, lisähenkilöt 25,-/hlö.


FARMIN WILHELM TELL  -jousiammunta ohjelma

Farmin Wilhelm Tell - jousiammuntaohjelma sopii mainiosti virkistyspäiviin ja polttareihin.  Pääset kokeilemaan taljajousta, pitkä- ja vastakaarijousta, sekä erittäin tehokasta varsijousta.  Maaleina perinteisen taulun lisäksi on 3-D villisika ja karhu. Nuolissa on valonokit, jolloin nuolen osuma tauluun näkyy hienosti.

Ohjelman toteuttaa Tahko Outdoors. Soita ja varaa suoraan Jannelta Teille sopiva ohjelma-aika numerosta 050-5390986.