MYSTEERIHUONE - RYHMÄOHJELMA

Mysteerihuone "Kadonneen Siljan Arvoitus" - ryhmäohjelma on ongelmanratkaisupeli, jossa selvitetään kadonneen hevosenhoitajatyttö Siljan salaisuus.         

Teinityttö Silja rakastaa hevosia, ja viettää suurimman osan vapaa-ajastaan ponitallilla. Eräänä iltana Siljaa ei kuulu kotiin. Vanhemmat huolestuvat ja he lähtevät etsimään Siljaa, tuloksetta. Mitä ihmettä tytölle on tapahtunut? vanhemmat ovat neuvottomia, ja poliisille ilmoittaminen tuntuu ainoalta vaihtoehdolta... Ponitallin maine on kuitenkin vaakalaudalla, jos katoamistapaus pääsee julkisuuteen. Vanhemmat päättävät kysyä apua Siljan ystäviltä.

Pääsette hyppäämään suoraan tarinan ytimeen, Siljan ystävien rooliin! Siljan isä antaa ystäville tunnin aikaa selvittää, missä Silja on ja mitä hänelle on tapahtunut. Sen jälkeen hän aikoo kutsua poliisit paikalle, toi se Ponitallille huonoa mainetta tai ei. Etsitte yhdessä muiden pelaajien kanssa hevostenhoitajien huoneesta vihjeitä, avaatte lukkoja ja selvitätte pulmatehtäviä! Etenette pelissä kunnes arvoitus selviää, vai selviääkö?

(HUOM! Ei suositella eläinallergisille. Mysteerihuoneessa on esineitä, jotka voivat aiheuttaa allergisen reaktion.)


Kesto: Noin 1 tunti

Hinta:   70 euroa     / 1-2 hlö
    90 euroa     / 3 hlö
    100 euroa   / 4 hlö
    (Suuremmat ryhmät sopimuksen mukaan)

Ryhmäohjelman suositeltu ryhmäkoko on 2 - 4 henkilöä. Ohjelmaan voi osallistua myös yksin, tai suuremmallakin porukalla!

Varaa omalle ryhmällesi jännittävä kokemus Mysteerihuoneessa!
Voit soittaa tai laittaa tekstiviestiä/WhatsApp-viestiä p. 045 131 2770 tai olla yhteydessä sähköpostitse info@tahkofarmi.fi.
Puhelin päivystää Ma-Su 10-18. Muuna aikana voit lähestyä meitä tekstiviestillä tai WhatsApp -sovelluksella.

Peruutukset tulee tehdä soittamalla (ei tekstiviestillä) viimeistään 48 tuntia (kaksi vuorokautta) ennen varatun ohjelman alkua.
Peruuttamatta jätetyt, tai pikaperuutukset (alle 48h) laskutetaan asiakkaalta täysimääräisenä + toimistomaksu 20e/varaus.
Saavuthan paikalle viimeistään 15 min. ennen ohjelman alkua.