MYSTEERIHUONE - RYHMÄOHJELMA

Mysteerihuone "Kadonneen Siljan Arvoitus" - ryhmäohjelma on ongelmanratkaisupeli, jossa selvitetään kadonneen hevosenhoitajatyttö Siljan salaisuus.         

Teinityttö Silja rakastaa hevosia, ja viettää suurimman osan vapaa-ajastaan ponitallilla. Eräänä iltana Siljaa ei kuulu kotiin. Vanhemmat huolestuvat ja he lähtevät etsimään Siljaa, tuloksetta. Mitä ihmettä tytölle on tapahtunut? vanhemmat ovat neuvottomia, ja poliisille ilmoittaminen tuntuu ainoalta vaihtoehdolta... Ponitallin maine on kuitenkin vaakalaudalla, jos katoamistapaus pääsee julkisuuteen. Vanhemmat päättävät kysyä apua Siljan ystäviltä.

Pääsette hyppäämään suoraan tarinan ytimeen, Siljan ystävien rooliin! Siljan isä antaa ystäville tunnin aikaa selvittää, missä Silja on ja mitä hänelle on tapahtunut. Sen jälkeen hän aikoo kutsua poliisit paikalle, toi se Ponitallille huonoa mainetta tai ei. Etsitte yhdessä muiden pelaajien kanssa hevostenhoitajien huoneesta vihjeitä, avaatte lukkoja ja selvitätte pulmatehtäviä! Etenette pelissä kunnes arvoitus selviää, vai selviääkö?


(HUOM! Ei suositella eläinallergisille. Mysteerihuoneessa on esineitä, jotka voivat aiheuttaa allergisen reaktion.)