MINIMÖNKIJÄAJO

Tahko Farmilla pääsevät pienemmät lapset ajamaan ohjatusti minimönkijöillä. Suositusikä 4 - 12v.

Voit varata ajan tai kysyä vastaanotostamme vapaita aikoja. Puhelin päivystää Ma-Su 10-18. Muuna aikana voit laittaa tekstiviestiä tai lähettää viestin WhatsApp -sovelluksen kautta. Otamme myös sähköpostiimme info@tahkofarmi.fi ajanvarauksia vastaan! Maksuvälineenä käy maksukortti tai käteinen.

HINTA JA PERUUTUSEHDOT:

 10 euroa/10 min

 20 euroa/20 min.

Peruutukset tulee tehdä soittamalla (ei tekstiviestillä) viimeistään 48 tuntia (kaksi vuorokautta) ennen varatun ohjelman alkua.
Peruuttamatta jätetyt, tai pikaperuutukset (alle 48h) laskutetaan asiakkaalta täysimääräisenä + toimistomaksu 20e/varaus.
Saavuthan paikalle viimeistään 15 min. ennen ohjelman alkua.


MINIMÖNKKÄRIAJON RISKEJÄ

Farmillamme pyritään niin turvalliseen toimintaan kuin mahdollista, mutta silti joskus voi sattua vahinko.


Minimönkijällä voi törmätä toiseen kuljettajaan tai ajoradan aitaan, jolloin kuljettaja voi sinkoutua kyydistä. Minimönkijä voi myös liian jyrkästi vauhdilla käännettäessä pahimmillaan kaatua, jolloin kuljettaja voi jäädä mönkijän alle. Ihminen voi joutua myös mönkijän alle, jos ohjaus kuljettajalla pettää.

Farmillamme on voimassa oman toiminnan vastuuvakuutus, mutta se ei kata asiakkaan omaa huolimatonta toimintaa.Huolehdithan siitä, että sinulla on oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus voimassa!