Satumainen Hoiva lemmikkihoitola tarjoaa lomasesonkien aikana  Tahko Farmilla lemmikeille aktiivista päivähoitoa. Nyt myös lemmikkisi voi kokea unohtumattomia lomaelämyksiä!
OHJATTUA OHJELMAA KOIRAHULLUILLE

Tahko Farmin Herkkujahti
   
3 tunnin ohjelma

Tahko Farmin Herkkujahti on kolmen tunnin ohjelma, johon voit tuoda lemmikkisi aktiiviseen päivähoitoon osaaviin käsiin. Kun lemmikkisi harrastaa, voit itse mennä vaikka ratsastamaan tai laskettelemaan.

Harrastamme monenlaisia aktiviteetteja, kuten esim. nenätyöskentelyä eri hajuin, leikkejä ja lähimetsässä liikkumista. Voit myös esittää toiveen ohjelman sisällöstä esim. koulutus, kisoihin harjoittelu tms. Ohjelmassa vuorottelevat aktiivinen tekeminen ja lepotauot. 

Ota mukaan lemmikillesi oma lelu, panta, hihna, valjaat ja takki sekä omat namit. Hinta sisältää lemmikin omistajalle myös yhden pääsylipun Omatoimiselle Farmikierrokselle rapsuttelemaan ja ruokkimaan Farmin ihastuttavia eläimiä. 

Ryhmän koko max. 4 lemmikkiä
Ohjelman kesto 3 tuntia
Hinta 49 euroa (toinen lemmikki samasta perheestä 39,-)

Ohjelmat sopimuksen mukaan ennakkovarauksella.


Tahko Farmin Tassutreffit  1 tunnin ohjelma

Tahko Farmin Tassutreffit on tunnin aktiivinen ohjelma, johon voit tulla harrastamaan koirasi kanssa.
Ohjaajan opastamana harjoittelemme mm. ohitusta, hihnakäyttäytymistä, rauhoittumista, katsekontaktia ja muuta sosiaalistamista. Lopuksi kaivamme, käytämme leukoja, saalistamme ja leikimme toiveiden mukaan.

Ohjelmat sopimuksen mukaan ennakkovarauksella.
Tiedustelut ja varaukset 0400-277338/Satu Maarit Koponen

https://www.satumainenhoiva.fi
https://www.facebook.com/satu.m.koponen